Biologisch Organic Menu Buitenplaats Plantage1

eten slow food

 

ONS MENU

100% ORGANIC, BIOLOGISCH & FAIR TRADE!

 

Bij ons kan je lunchen, picknicken, dineren en genieten van hemelse borrels & bites.
Samen met onze #vegan chefkok Danny Smits, kiezen wij voor verse produkten

en natuurlijke smaken, zoals de natuur ons voorschotelt.

 

Wij koken, persen en blenden op een manier waarbij de smaken het best tot

hun recht komen en de vitamines optimaal behouden blijven.

Daarbij kiezen wij ervoor om zga zonder e-nummers en toevoegingen te koken.

De smaak wordt bepaald door de juiste snel-/gaartijd, daarom kan onze bereidingstijd

iets langer in beslag nemen dan je bij de meeste horecabedrijven gewend bent.

 

Wij koken in onze kas met groenten en kruiden van lokale producenten,
die iedere dag vers leveren.

Ons vlees komt van boerderij de Lindenhoff in Braambrugge, onze vis van

Jan van As in Amsterdam.

Het roken, inmaken, wecken en pekelen vindt plaats in onze keuken.

 

Je kunt bij ons in de kas, op het terras, vanuit een hangmat, of in het gras eten,

maar je kunt onze gerechten ook afhalen.

Tevens verzorgen wij lunch en catering voor grote groepen.

 

Heb je een speciaal verzoek/ dieet? Maak je wensen vooraf kenbaar en wij

proberen aan je wensen tegemoet te komen.

 

Ons restaurant telt 100 plaatsen en het overdekte terras 200.

Dan hebben we ook nog de tuinen, die naar wens kunnen worden ingevuld en

aangekleed. Ook is er ruime gelegenheid om gratis te parkeren.

 

Wil je verzekerd zijn van een plekje? Dan dien je vooraf te reserveren.

Klik hier om te reserveren

Klik hier voor de openingstijden

 

 

 

 

 


Klik hier voor ons kerstarrangement
!
Op zondag 31 december zijn wij geopend van 11:00 tot 18:00u

Op nieuwjaarsdag (maandag 1 januari) zijn wij de gehele dag gesloten.

 

 Menu Oktbober 2017 Visje Vega

 

 

 

 

BUITENPLAATS PLANTAGE VOGELENZANGSEWEG 49 2114 BB VOGELENZANG